Ontgiften met de kracht van de natuur

Reishi IN koffie, thee en chocoladedrank

 Zonder je gewoontes aan te passen dagelijks genieten van 

  • 200+ voedingsstoffen

  • 150+ oxidanten

ERVAAR DE KRACHT VAN DE NATUUR 

Dé 5 waardevolle fases waarin Reishi werkt

Studie wijzen uit dat Reishi zowel preventieve als therapeutische effecten heeft.

Reishi versterkt het immuunsysteem en helpt zo ons lichaam om zich op een natuurlijke wijze te herstellen en al onze lichaamsfuncties te reguleren daar waar nodig is. Daarmee houdt Reishi de mensen fit en vertraagt het verouderingsproces. Het zijn niet de aparte bestanddelen van de plant die daar verantwoordelijk voor zijn maar het samenspel van de honderden inhoudsstoffen in zijn geheel dat Reishi zo waardevol maakt.

01

AFTASTEN  1 - 30 dagen

De honderden actieve bestanddelen in Reishi beginnen met het reguleren van de lichaamsfuncties. Tijdens deze periode voelt men subtiele maar merkbare effecten van de werking van Reishi alsook het ‘ontdekken’ van verborgen ongemakken of ziektes.

02

REINIGEN - DETOX 1 - 30 weken

Tijdens deze periode helpt Reishi met het verwijderen van overtollig urinezuur, melkzuur, cholesterol, dood weefsel en het losmaken van toxines of gifstoffen. Deze afvalstoffen worden verwijderd via de urine, stoelgang, zweet of manifesteren zich door droge keel, beetje hoofdpijn, spierpijn, slappere stoelgang enz. In dat geval meer zuiver water drinken om het ontgiftingsproces te versnellen.  Daarna verdwijnen snel deze mogelijke symptomen en kan het reinigingsproces versneld worden.

03

REGULEREN 1 - 12 maanden

Tijdens deze periode begint Reishi diep te werken in het lichaam en helpt het lichaam om zich te herstellen.

Dit proces is observeer- en voelbaar.

Altijd voldoende water drinken blijft de boodschap !

04

OPBOUWEN 6 - 24 maanden

Reishi blijft het lichaam verjongen door het verstevigen van het immuunsysteem en het helpen herstellen van aangetaste organen en systemen. Reishi levert hier de nodige voedingsstoffen om het herstelproces te versnellen. 

05

VERJONGEN 1 - 3 jaar

Tijdens deze periode streeft Reishi naar het behoud van optimale lichaamsfuncties. Men zal een optimale gezondheid ervaren en genieten van de voordelen van Reishi die horen bij het herstellen van de jeugdigheid door de langdurige inname van Reishi. 

Over Marijke

Gratis

Mijn blogs

Spreker op jouw event

Openingsuren

Gezondheidscentrum

The 'Ki' to more energy

Plaats 47  -  Dadizele (Moorslede)

+32 494 77 28 92

marijkemisplon@gmail.com

© 2018 eigenontwikkeling

Proudly created by meself 

BTW 0680 066 802

Algemene voorwaarden

Privacybeleid